Familiaire fietsrondes en fijne duurloopjes

Familiaire fietsrondes en fijne duurloopjes

Na al het wedstrijdgeweld van het vorige weekend, was Pasen de tijd van relaxen voor de meeste BB-lopers. Een groepje atleten had op zaterdag de snelle schoentjes uit de kast getrokken voor (eindelijk weer) een baan training. De meesten waren vooral bezig met familiaire fietsrondes of fijne duurloopjes op locatie.

 De koolhydraten werden gelukkig wel weer goed aangevuld in de vorm van appeltaart, roze slagroomtaart of donkerbruine biertjes met ‘blueberrie pie’ smaak. Moet ook gebeuren. Net als het sangria drinken in Valencia. 

 

Even leek dit dan ook een race-loos weekend-race-report te worden. Tot er een gouden tip binnen kwam over dé hardloper die toch een wedstrijdje had gevonden in het altijd zonnige Stadskanaal!

 

De hoofdrol in dit verslag is dan ook voor Marten Bolt die op paasmaandag bijna een PR liep tijdens de klap-tot-klap loop. Dat Marten al 3 jaar geen BB-loper meer is, doen we even niet heel moeilijk over. Hulde aan de wedstrijdman van het weekend. 

 

Volgend weekend gewoon weer een ouderwets gevuld weekend race rapport met onder andere verslag van de hele en halve marathon van Enschede! 

Terug

Geïnteresseerd om een aantal proeftrainingen te ervaren met BBlopers? Voor meer informatie:

Bekijk Proeftrainingen