Zomeren

Zomeren

Ook in de zomer wordt er flink gelopen. De echte piekwedstrijden zijn weliswaar voor de zomer geweest, het is vakantie en er wordt vaak wat gas terug genomen. Maar tussendoor is het heerlijk om toch even een wedstrijdje mee te pakken. Vaak laagdrempelige wedstrijdjes met een goede sfeer, perfect om het loopritme weer op te pakken na de vakanties. Of om een mooi exotische wedstrijd te lopen op vakantie. Hieronder een greep uit de wedstijden van afgelopen weken.

28 augustus: Sjoerd Rosema wint de Lichtstadloop 10km in Gramsbergen

24 augustus: bij de Wiekloop in de Wijk loopt een mooie groep BB-lopers. Bianca van den Belt wint haar eerste wedstrijd in het BB-sirt direct. Tim den Besten wint de 5 km bij de mannen en Remco Akse wordt 2e op de 10 km. Jeffrey Ter Steege wint de 10km in de 40+ categorie.

23 augustus: Rianne Niewold  pakt zilver op de 4 mijl van Staphorst. Sven Tellegen brons bij de heren. Hellen de Vries zilver bij de dames35+.

18 augustus: Fleur Baljet wint ondanks de Hitte de loop naar de Pomp in Heino.

11 augustus: Joep Emmen wint in Zwitserland de Crossing engiadina stage 1 - trail da glüsch (22 km met 1300 hm). Eerst even klimmen tot boven de 2800 meter, en daarna even de bovenbenen kietelen naar beneden. En dan ben je een fantastische ervaring rijker.

31 juli: de Varia Run in Dedemsvaart gaat veel deelnemers nog lang bijblijven. Voor en tijdens de wedstrijd stortregende het waardoor de straten blank kwamen te staan. Warmlopen was niet echt een optie en tijdens de wedstrijd was het vooral plassen stampen. Deze omstandigheden deerden Fleur Baljet niet, zij won de 5 km bij de dames. Germien Krul won bij de 45+ dames en Hellen de Vries in de categorie 35+. Tim den Besten werd 2e bij de heren op de 10km en Martijn Schakelaar in de 40+ categorie.

Terug

Geïnteresseerd om een aantal proeftrainingen te ervaren met BBlopers? Voor meer informatie:

Bekijk Proeftrainingen