Expertisecentrum Voet & Beweging nieuwe sponsor BB-Lopers

Expertisecentrum Voet & Beweging nieuwe sponsor BB-Lopers

Het Expertisecentrum Voet & Beweging uit Zwolle en de BB-Lopers zijn een sponsorovereenkomst aangegaan voor twee jaar. Het expertisecentrum heeft kennis op het gebied van sportfysio, bewegen, voeding en mentale weerbaarheid gebundeld onder één dak.

EVB en BB-Lopers zijn met elkaar in gesprek geraakt over het delen van kennis over hardlopen en bewegen. Hoe kan krachttraining nog meer ondersteunen bij de sportprestaties? Welke rol speelt het mentale vlak bij hardlopen en hoe kun je dat beïnvloeden? Welke voeding kan zorgen voor nog betere prestaties? Hoe kan een andere techniek helpen bij het nog harder lopen? 

Het afgelopen jaar is er al kennis gedeeld, onder andere in een workshop sportpsychologie, het sparren over krachtoefeningen met de trainers en toegang tot een app met op maat gemaakt (kracht)oefeningen. Met deze overeenkomst wordt de samenwerking verder vastgelegd en kunnen er mooie dingen ontstaan voor beide partijen. "Wij zetten ons in voor een leven lang soepel en gezond bewegen", aldus Jan Haagen, eigenaar van het Expertisecentrum. "Dat sluit mooi aan bij de passie die de BB-Lopers hebben voor hardlopen. Uiteindelijk gaat het om zo intensief mogelijk te sporten zonder geblesseerd te raken. Daarmee blijft plezier geborgd."

Naast een intensivering van de samenwerking is er ook gekeken naar een opvallende manier van aandacht voor het Expertisecentrum. Elk lid ontvangt een paar hardloopsokken met het logo van EVB. Een mooi item dat perfect aansluit op de mode van hoge sokken in het hardlopen. Daarnaast komt EVB ook met het logo achter op het wedstrijdsinglet.

Terug

Geïnteresseerd om een aantal proeftrainingen te ervaren met BBlopers? Voor meer informatie:

Bekijk Proeftrainingen