Klaverblad Verzekeringen en BB-lopers gaan een sponsorovereenkomst aan voor 4 jaar. De overeenkomst luidt ook een nauwe samenwerking tussen partijen in. Klaverblad Verzekeringen sponsort amateurverenigingen op het gebied van sport en cultuur in de breedste zin van het woord. In Zwolle heeft Klaverblad Verzekeringen ervoor gekozen om BB-lopers te sponsoren.  De BB-lopers hebben voor de sponsor aanvraag een promotie film gemaakt die zowel de club als de stad Zwolle op haar best laat zien.

De nieuwe sponsor biedt BB-lopers de kans om een nieuwe stap te zetten om het beste uit haar lopers naar boven te halen en nog meer talent aan te kunnen trekken. Daarnaast zullen er ook vaker clinics gegeven kunnen worden en kan er wellicht een eigen wegwedstrijd gehouden worden.

Vrijdagavond werd tijdens de 3e BB baanclassic het contract getekend. Op de foto van links naar rechts mevrouw Angela van Dalen (Klaverblad Verzekeringen), Anja Esveldt (Voorzitter BB Lopers) en Berthold  Berger (hoofdtrainer BB-lopers).

Angela van Dalen (Klaverblad Verzekeringen), Anja Esveldt (Voorzitter BB Lopers) en Berthold  Berger (hoofdtrainer BB-lopers).Angela van Dalen (Klaverblad Verzekeringen), Anja Esveldt (Voorzitter BB Lopers) en Berthold  Berger (hoofdtrainer BB-lopers).

 


De  BB-lopers promotiefilm is te  zien op youtube.
BB-lopers Passie voor hardlopen