Op de valreep van het oude jaar kozen een aantal leden ervoor om hun benen te laten spreken en te laten zien wat ze nog in hun mars hadden. Een aantal van hen nam nog wat eremetaal mee naar huis. Zo werd er deelgenomen aan wedstrijden in Deventer, Oldebroek, Den Ham en Soest.

Deventer

Peter Ligthart (52) inmiddels uitgegroeid tot een van onze ultralopers, koos er voor om op 28 december 6 uur lang rondjes te lopen op de atletiekbaan in Deventer.Na ruim 177 rondjes op de piste hielden de benen het voor gezien en werd 70km en 860 meter genoteerd , goed voor een derde plaats overall. Een bijzondere knappe prestatie met een gemiddelde snelheid van 5 min 04” sec per km. “ Ik ben achteraf gezien net iets te snel gestart en kreeg in het laatste uur de rekening dan ook gepresenteerd aldus een supertevreden Peter.”

Verlichte Cross in Oldebroek

In Oldebroek op de ATB Baan liepen op 29 december vijf BB lopers mee. Bij de mannen 10km won Falco Olivier na 37’24” , op een tweede plaats gevolgd door Maarten Nieuwenhuis op 37’39”.

Bij de masters liep Martijn Schakelaar naar een tweede plaats in 39’08”. Timo Berkenbosch greep met zijn vierde plaats net naast het podium en noteerde een tijd van 41’13”. Frankwin Mussche finishte na 42’27” als zesde.

Den Ham
In Den Ham liepen Hellen de Vries en Berthold Berger mee met de 10km lange Oudejaarsloop. Beiden finishten als eerste in hun Master categorie. Berthold finishte na 35’47”en Hellen was overall de snelste dame en liet 37’33”noteren waarmee ze bijna weer op haar oude niveau terug is.
 
Soest
In Soest werd traditiegetrouw de nationale sterk bezette Sylvestercross georganiseerd. Beter bekend als de zandbakcross. Bij de dames liep Tess voor de eerste keer mee en finishte op de 6 km als 15e in 25’23”.
Bij de senioren liep Erik Slomp net als de geregeld afgelopen jaren mee op de 10.4km lange cross. Erik was even snel als de vorige deelname en noteerde een tijd van 41’05” wat goed was voor een 60e plaats.
De Masters liepen een afstand van 8km. Dick van Os en Stef Riemens mee. Dick finishte op de 8km na 34’08” Stef liet 35’50”noteren.