De Diepe Hel Holterbergloop wordt terecht gezien als één van de mooiste najaarslopen. Het loodzware parcours maakt het tevens een geschikte trainingswedstrijd voor hen die binnenkort nog eens willen pieken. Afgelopen zaterdag stond een negental BB-lopers aan de start, verdeeld over de 5, de 10 en de 20 km.
 
5 km
Op de kortste afstand wist Gerja Zielman knap tweede te worden achter de allicht als eerste finishende winnares.
 
10 km
Mark Hakbijl, Dick van Os, Lieve Tollet, Wouter van Gessel en Roelof Rekker kozen voor de middenafstand. Mark, nog steeds enigszins lijdend onder de krachtoefeningen van de donderdag ervoor, had als vanouds grootse moeite met het klimmen, maar wist in de lange afdaling uiteindelijk zijn directe concurrenten, waaronder oud-clubgenoot Arjen Driesen, te verschalken. Dick, ook nog steeds kampend met voornoemde oefeningen, zette een prestatie naar volle tevredenheid neer. Mocht het parcours netto niet aflopend zijn, Lieve zou zowaar een pr hebben gelopen; niettemin een teken dat het met de vorm wel goed zit. Daarachter finishten respectievelijk Wouter en Roelof.
 
20 km
Op de langste afstand was Marlies van Leusen-Groenewold, gehaasd door haar wettelijke wederhelft, met ruim een Grotestraatlengte afstand de sterkste bij de vrouwen. Even daarvoor kwamen Retse van der Berg en Timo Berkenbosch al over de eindstreep, die het slot van deze niet te onderschatten beproeving markeerde.
 
 Tweede plaats voor Gerja op de 5 km, met op nummer 3 regelmatige gastloopster Ellis
 
Marlies door het finishlint op de 20 km, met voor de kijker links haas Leon