Zondag 3 april liepen een aantal BB lopers in Berlijn, Hengelo en Emmen.  Beste prestatie kwam op naam van Gerja Zielman die meeliep in de halve marathon van Berlijn.  Ondanks de zon en warmte liep Gerja een goed opgebouwde race,  waarbij elke 5km iets sneller ging en finishte ze na 1 uur 29 minuten en 5 sec. Dit betekende een verbetering van haar persoonlijk record met 4 minuten!
 
Halve marathon Hengelo
Aan de start stonden vandaag Tess Boekema en Falco Olivier.  Tess liet zien dat ze ook prima zonder haas een halve kan lopen en liep naar een keurige tweede plaats in een netto tijd van 1.29.28. Falco liep vorige maand tijdens de CPC nog een 1:15:32, vandaag stopte de klok op een keurige tijd van 1:14:22. Na 19 km moest de nummer twee lossen en kon Falco doorlopen om de eerste prijs in ontvangst te nemen.
 
10 km Hengelo
Carla Boekema was vandaag aanwezig om Tess te supporten. Om toch haar duurloop te doen vandaag is ze maar gestart op de 10 km. Deze liep ze in een tijd van 48.58.
 
4 mijl van Emmen
 Mark Hogeboom stond vandaag aan de start van de eerste editie van de 4 mijl van Emmen. De route ging van treinstation richting treinstation. De start was 9 meter (nap) lager dan de finish en de lopers gingen een aantal kilometers door één van de oudste dorpen van Nederland, Noordbarge. De finish was bij de grote kerk in Emmen.
Mark is, op een iets te korte afstand, zesde geworden met een tijd van 22'49"