Tess BoekemaTijdens het eerste weekend van oktober was het goed hardloopweer. Onder veelal zonnige en vrij warme omstandigheden liepen diverse BB’ers mee in wedstrijden binnen en buiten onze regio. Een “rondje-langs-de-velden” leverde de volgende resultaten op:
 
Singelloop Breda – Arne Mulder toont vorm, Erik Driessen winnaar 35+
In totaal 4 BB-Lopers hebben de lange reis naar Breda gemaakt om daar mee te doen aan de (internationale) sterk bezette halve marathon.
Arne Mulder liet zien dat hij steeds beter in vorm komt met een keurige tijd van 1.09.47;
 
Erik Driessen liep niet zijn sterkste race maar was desondanks te goed voor de rest van het deelnemersveld bij de mannen 35 en noteerde een tijd van 1.12.23;  Arjan Driessen kwam binnen in 1.17.57 dit na een periode van enkele weken van verkoudheid en griep.  
 
 
 
 
Gerja ZielmanBikkelloop Zuidwolde – overwinning Tess Boekema
Deze sterk bezette regionale wedstrijd werd op de 10 kilometer met grote overmacht gewonnen door nationale toploper Roy Hoornweg. Bij de vrouwen liep Jacelyn Gruppen ver voor de rest van het deelnemersveld uit.
 
Onze eigen Tess Boekema leverde een geweldige prestatie met een overwinning op de 5 kilometer bij de vrouwen in een dik persoonlijk record van 18.15. Lieve Tollet volgende niet ver daarachter in een tijd van 18.51.  Verder liep ook Gerja Zielman een fraaii persoonlijk record van 19.32.  Eveneens op de 5 kilometer aktief waren de heren Martin Geertsma (21.21 – “niet de tijd die ik had gehoopt”) en Roelof Rekker (21.54 – “onder 22 doel bereikt”). Op de 10 kilometer liep Martijn Schakelaar naar een derde plaats bij de mannen 40+ in een tijd van 36.41.
 
Huttenkloasloop Oldenzaal – tweede plek Kimberly Kok.
Martin GeertsmaIn de Twentse heuvels liep Kimberly bij haar halve marathon naar een zeer degelijke tijd van 1.31.30 waarmee ze beslag heeft gelegd op de tweede plek bij de vrouwen.
 
Onderdijksrun Kampen – overwinning Bernard Nitrauw, 2e plaats Erik Makkinga
In de wijk Onderdijks liep Bernard zijn rondjes van ruim 3 kilometer het snelst. De 10 kilometer won hij in een tijd van 39.37. Op de 6 kilometer was Erik Makkinga namens onze vereniging van de partij; hij finishte na 24.35 als tweede in het eindklassement.