Afgelopen weekend gaat de boeken in als het eerste zonnige lente weekend, voor de BB-lopers als een TOP hardloop weekend. Nadat zaterdagmiddag menig BB-loper in Zwolle Zuid mooie resultaten en podiumplaatsen noteerden, liet Arne Mulder zondag zien hoe je een debuut marathon met negatieve split kunt lopen! De prestaties van de clubgenoten heeft in ieder geval een aantal andere BB-lopers zondagmiddag extra gemotiveerd. Dat resulteerde in Hilversum , Hoogeveen en Deventer wederom in podiumplaatsen en clubrecords.
 
Coach Berthold Berger kon na afloop van het weekend zijn geluk niet op en kon terugkijken op een zeer geslaagd optreden van de BB-lopers in de regio. "Dit soort hardloopweekenden zijn op een hand te tellen. Als coach geniet ik intens van al die mooie individuele prestaties en geven me ontzettend veel energie!"
 
Erik DriesenHilversum
In Hilversum liepen de gebroeders Erik (35) en Arjen Driesen (45) mee op de 10km. Beide scherpten hun persoonlijke records aan. Erik verbeterde het clubrecord en liet maar liefst 31'03 noteren. Hiermee verbeterde hij zijn eigen persoonlijke record en het clubrecord van Arne Mulder 31'23" (Appingedam juni 2013 ). Arjen dook voor het eerst onder de 34 minuten grens en liep naar 33'33".
 
Deventer
Lieve Tollet liep daags na Zwolle Zuid een vlakke 5km en finishte als tweede dame in 19'38" overall en eerste in haar categorie.
 
Hoogeveen
De Cascaderun is een van de grootste hardloopevenementen in de regio. Met zo'n 9000 deelnemers aan de start van de 10 Engelse mijlen. Zondagmiddag klonk even na half twee het startschot voor de hoofdafstand. De meeste lopers waren net als in Zwolle zuid nog niet gewend aan de warmte. Ondanks de vele spons en waterposten brak de warmte de meeste lopers in de slotkilometers behoorlijk op.
 
5 Engelse mijlen (8.05 km)
Op de 5 mijl liep master Tjibbe de Vries (60) naar een derde plaats in de 55+ categorie en finishte na 30'37" en nieuw clubrecord. Remco Akse liep na een lichte blessure voor het eerst weer een wedstrijd en finishte op de 5 mijl na 32'08".
 
10 Engelse Mijlen (16.1km)
Bij de vrouwen liep Hellen de Vries naar een 4 e plaats overall en finishte als eerste in de 35+ categorie in 1uur 2 min en 23 seconden. Hiermee bleef ze 15 seconden verwijderd van haar persoonlijk record.
Bij de mannen liep Berthold Berger eveneens naar een 4e plaats overall en finishte als eerste in de 45+ categorie in 54'42" en nieuw clubrecord.