Zwolle, 16 maart 2015 - Hardloopvereniging BB-lopers uit Zwolle heeft er een sponsor bij: BPD. Binnenkort introduceert de vereniging een nieuw wedstrijdtenue met daarop de naam van het bedrijf.
 

Berthold Berger van BB-lopers en Frans Holleman van BPD hebben onlangs het contract ondertekend. Beide partijen zijn blij met de samenwerking. 'Ook al is de een bezig met hardlopen en de ander met gebiedsontwikkeling, we streven er allebei naar om de beste te zijn op ons vakgebied', aldus Holleman. 'Dit vormt een goede basis om met elkaar te werken aan naamsbekendheid.'

Over BPD
BPD, voorheen Bouwfonds Ontwikkeling, is marktleider in de realisatie van integrale woongebieden. We ontwikkelen grotere wijken en buurten op uitleglocaties en kleinschalige multifunctionele projecten, onder andere door middel van herstructurering en functieverandering, in de binnenstad. BPD is actief in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Sinds onze oprichting in 1946 hebben wij de bouw van meer dan 300.000 woningen mogelijk gemaakt en vandaag wonen meer dan een miljoen Europeanen in woonwijken waarin onze hand herkenbaar is. In Duitsland staat BPD in de top-3 van gebiedsontwikkelaars, in Frankrijk bezetten we onder de naam BPD Marignan een 7e plek. BPD is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, de vastgoedonderneming van de Rabobank.

Berthold Berger en Frans Holleman