Op verschillende plaatsen werden er door clubgenoten wedstrijden gelopen. Een kleine round-up:
 
Wierden Lageveldloop
Gerja Zielman zien dat zij een hele sterke "crosser" is door op het zware parcours van de Lageveldloop in Wierden als eerste over de streep te komen op de 10 kilometer ruim voor de andere vrouwen. Haar einddtijd van 46.56 was bovendien goed voor een parcoursrecord. "12 strandpassages, 16 beklimmingen.....ze vonden het daar wel knap omdat het parcours zijn zwaarst was gemaakt en omgeploegd door de gemeente".
 
Krista van OsHarderwijk Halve Mararthon
In Harderwijk liep Krista van Os op de kwart marathon (10,5 km.) naar een tijd van 47.43 waarmee ze tot haar eigen verrassing als eerste gehuldigd werd. "Het ging lekker tot km 6-7, daarna kwam de wind schuin van voren en kon ik mijn tempo niet meer vasthouden. Het waren een paar koude, zware en vreselijk saaie kilometers richting de finish. Over mijn tijd ben ik niet tevreden.....op naar een volgende wedstrijd!"
 
Op de hoofdafstand liep Jan Schra naar een dik persoonlijk record. In zijn tweede halve marathon met een tijd van 1.21.34 liet Jan "the coming man" Schra zien niet alleen snel te zijn op de korte afstanden maar ook deze langere wedstrijden al aardig te beheersen. Retse van den Berg liep naar een degelijke 1.28.17.
 
Hollandscheveld Ambtenarencross
Hier verscheen Marten Bolt zowel aan de start van de 5 en 10k. Hier werd Marten vierde en vijfde in resp 22:16 en 44:01