Erik DriesenDe laatste en eerste dagen van een nieuw jaar worden door veel voetbalverenigingen gebruikt voor het organiseren van een plaatselijke hardloopwedstrijd. Zo gebeurde dit ook op "derde kerstdag" in De Krim, een dorpje dicht bij de Duitse grens. Hier liep Erik Driesen naar de algehele overwinning op de tien kilometer (32.23) en was broer Arjen de snelste bij de mannen 40+ (34.07).
 
"Grootste deel van de wedstrijd alleen gelopen,maar de concurrentie was nooit ver weg. Mooie prikkel richting Soest hoop ik" aldus Erik na zijn overwinning. André Knol liep heel verdienstelijk naar een vijfde plek in het totaal klassement en kwam ruim een minuut achter Erik binnen in een tijd van 33.25.
Bij de dames hield "onze" Cathy van Es-Bode de eer namens de BB-Lopers hoog met een tweede plek in de categorie dames 35+ dit met een tijd van 41.57.
 
Mark Hakbijl oppermachtig bij Eindejaarsloop AV Pec .
De traditionele eindejaarsloop van atletiekvereniging PEC werd gelopen onder prachtige zonnige winterse omstandigheden. Zonder echte tegenstand liep Mark Hakbijl onbedreigd naar de overwinning op de 15 kilometer in een tijd van 55.18. "ontspannen kunnen lopen en niet alleen de 15 gewonnen, maar eigenlijk ook de 5 en de 10 km".
Verder deden Edwin Middelveld (10 km. in 43.08) en Roelof Rekker (15 km. in 1.11.10) namens de BB-Lopers mee. Commentaar van Edwin op zijn prestatie "deze wedstrijd op 85% gelopen en kijken hoe het ging; eind conclusie nog veel werk aan de winkel richting MR15 toch zevende plaats met deze matige tijd".