Marten BoltZondag 14 december liep Marten Bolt alweer zijn derde marathon dit jaar. Geen grote stadsmarathon maar een kleinschalige groene marathon met start/finish in Spijkenisse en een parcours dat de lopers voert door de polders onder Rotterdam. Een zware marathon waar het weer overal vrij spel heeft. Deze editie met veel zon maar wel een duidelijke aanwezig bries. Marten liep een degelijke wedstrijd en finishte in een tijd van 3.13.28 en was daarmee 8e bij de mannen 50+.
 
"De marathon was 4 kilometer te lang, na 38 kilometer was het tempo behoorlijk weg; af en toe glad en toch aardig wat wind. Tevreden! Dit jaar 3x een marathon gelopen en mijn vierde tijd ooit" luidde Marten's commentaar kort na zijn race.
 
 
 
André Knol liep een ijzersterke race bij de Ameland Adventurerun (1:15:04)Overige weekendresultaten.
Over de prestaties van Erik en Arjen Driessen is een uitgebreide "racereport" geschreven. Daarnaast deden veel lopers mee met de Fartlektraining en waren (ons bekend) verder alleen André Knol en Stef Riemens actief tijdens wedstrijden.
 
Ameland Adventurerun
André Knol deed op Ameland mee aan de Halve Marathon en op het pittige parcours dat ook deels onverhard is naar de 9e plek met een tijd van 1.15.04.
"Het ging wel goed. Eerste 10 km leip ik super makkelijk  op een schema van 1.13 hoog 1.14. Na de 10 km telkens 30 seconden boven dat schema. Van 10 km t/m de 20 km kwam ik alleen met wind tegen. Had het gevoel dat ik op een wegparcours mijnPR kapot had gelopen."
 
Nijverdalse Bergcross
Stef Riemens liep mee bij de Nijverdalse Bergcross en finishte daar als derde in zijn klasse mannen 50+ (45.12).