Zaterdag vond de de Netlcross te Kraggenburg plaats,  georganiseerd door av NOP. Een parcours van 8,5 km uitgezet op een evenementen park. Het was een zwaar parcoutrs met een  ondergrond die  varieerde van gras, modder, mul zand en gravelpaden aan gevuld met diverse heuveltjes en veel drassige en modderige gras stukken.
 
Erik en Arjen Driesen presteerden hier opvallend bijdeze wedstrijd van hun oude club. Overall werd Erik hier de duidelijke winnaar (30:37). Bij de master 40 was Arjen tweede in 32:53 achter Peter Gnodde (32:43) . Arjen: "Het was hard start om uit het gedrang te blijven op dit zware parcours. Helaas in de tweede rond voelde ik wat reactie van mijn rechter hamstring en  moest later een plaats laten lopen om verder geen problemen te krijgen.In vergelijking met vorig jaar liep ik terwijl het nu zwaarder was duidelijk beter en ben zeer tevreden. Ik heb  het idee dat er flink progressie geboekt is .  Nu verder werken voor het final moment of 2014: de Sylvestercross in Soest op oudjaarsdag".
 
Arjen Driesen liep een sterke  cross.   fotograaf: Maarten VosArjen Driesen liep een sterke cross. fotograaf: Maarten Vos