Overwinningen voor Lieve Tollet en Theo Boekema op de Veluwe.
 
Zaterdag vond de jaarlijkse halve marathon plaats in Epe. Deze wedstrijd met start en finish op de baan van Cialfo gaat voor wat betreft de langste afstand onder andere over "de knobbel" en het militair oefenterrein. Met een uitzonderlijk hoge temperatuur van 21 graden waren het voor de deelnemers geen gemakkelijke omstandigheden, zeker niet als het lichaam al in de herfstmodus staat.
 
Theo Boekema was de snelste Master 55 bij de halve marathon in Epe Theo Boekema winnaar mannen 55+
Na een mooi gelopen race en finish in 1.28.46 werd Theo eerste bij de mannen 55+. "Weliswaar langzamer dan vorig jaar maar zeker niet onverdienstelijk".
 
Lieve Tollet eerste dame op de 5 km.
Op een rondje dat deels onverhard is liep Lieve naar de algehele overwinning bij de vrouwen, zij kwam binnen in een tijd van 19.23.
Resultaten van de andere deelnemende BB-lopers:
Martijn Schakelaar had zijn dag niet, moest na 12 kilometer de koplopers laten gaan en finishte als derde bij de mannen 35+ in een tijd van 1.21.23.
Marten Bolt kwam binnen in een tijd van 1.31.59 ("tevreden - bijna 2 minuten sneller dan in Meppel").
Edwin Middelveld finishte in een tijd van 1.36.31 ("gauw vergeten en weer verder gaan !!")
 
Op de 10 kilometer waren er punten te verdienen voor het Klauterbrevet, tijdens deze - deels onverharde - ronde moesten in totaal zo'n 100 hoogtemeters overwonnen worden met onder andere de Haelberg die 60 meter boven N.A.P. ligt. Sander Leusenkamp liep deze ronde in een tijd van 44.45
 
Tweede plaats Gerja Zielman tijdens de Kleintje Berenloop op "Schylge"
De dag voor de Berenloop vind "de kleintje"-editie plaats. Gerja liep hier de vijf kilometer en kwam in een knappe tijd over een pittig parcours binnen als tweede vrouw in een tijd van 20.29. Jeroen Linneman finishte als 4e bij  de masters 40 in 23:18.
 
Gerrit Voorman Lemelerbergloop.
Deze loop gaat over een volledig onverhard, heuvelachtig parcours met grote hoogteverschillen door het natuurgebied van de Lemelerberg.
Joep Emmen en Wynand Fokkert liepen beide de 5,3 kilometer. Joep greep net naast een podiumplek en kwam als vierde binnen in een tijd van 19.26. Wynand liep naar een tijd van 24.09.
 
Erasmusronde Rotterdam met Mark Hakbijl.
"Ik heb de BB-eer verdedigd op de Erasmusronde in Rotterdam. Zonder al te diep te willen gaan toch geprobeerd om een fatsoenlijke tijd te lopen maar de tropische omstandigheden maakten dat onmogelijk. 15 kilometer in precies 56.00 en een 4e plaats. Wel genoten van een mooi parcours door het Kralingse Bos".