Zaterdag stond naast het geweld op de Holterberg ook de Dalli-run georganiseerd door av De Gemzen op het programma.  Met bijna 1000 deelnemers op de verschillende afstanden is deze middelgrote loop een geliefde waarde op de regionale hardloopkalender met altijd een een mooi herfstdecor op de Veluwe. Namens de BB-lopers zagen we acht lopers aan de start.
 
Martijn Schakelaar op weg naar de winst bij de Dalli-run
Martijn wint de 10k
Martijn Schakelaar toon na een vervelende knieblessure deze zomer een groende vorm. Bij de Stadshagenrun was er een lage 35-er en op dit net wat uitdagender parcours liep hij overtuigend naar de winst in 35:48."Ik ben blij met mijn tijd  die ik liep na een "negatieve split" Laatste kilometer ging zelfs in 3.26", laat Martijn optekenen.  raaie tijden waren er ook voor Maurits Hoonhorst, met de marathon van Amsterdam nog in de benen en Dick van Os. Peter Ligthart bereidt zich voor op de 42k van de Berenloop en Roelof Rekker liep een prima race.
 
5k -  Janoah Bovenhuis
Janoah concentreert zich op het kortere werk en was weer 13 seconden sneller dan vorige week bij de Stadshagenrun. Sander Leusenkamp was haas.
 
15k gewonnen door Anja Esveldt
Anja was maar liefst 3 minuten sneller dan vorig jaar. "Wat nerveuse start en halverwege moest er ik er wel voor werken, maar ik heb in een goeie flow gelopen eni k ben heel blij met de winst", aldus Anja.