Amsterdam,  21 september 2014. Aan de 30e jubileumeditie van de Dam tot Damloop deden zo'n 60.000 hardlopers mee. De 10 Engelse mijlen voert de lopers van de Prins Hendrikkade in Amsterdam via de IJ-tunnel naar hartje Zaandam onder begeleiding van gezellige en opzwepende muziek en dans. Een viertal BB-lopers liep in deze bonte stoet mee waarbij de (tegen)wind het er niet makkelijker op maakte.Wynand Fokkert
 
Leon van Leusen was de snelste BB'er; hij finishte in een tijd van 59.02 ("Mooie voorbereiding voor komende wedstrijden")
Wynand Fokkert liep een persoonlijk record en scherpte deze aan naar 1.05.58 ("veel tegenwind maar toch nog 16 seconden van mijn PR gehaald")
Marlies Groenewold kon een thuiswedstrijd lopen, zij werd 5e in haar categorie met een tijd van 1.08.54
Krista van Os liep voor het goede doel (run4air) en noteerde een eindtijd van 1.15.40 ("Wat een geweldige loop is het toch! Geen PR, maar ben best tevreden")
 
21 september 2014 N70 Trail - Mooie uitdaging voor Timo Berkenbosch
Onze "ultratrailmarathonplusloper" Timo liep afgelopen zondag mee in misschien wel Nederlands zwaarste trail over de N70 natuurroute in het "Rijk van Nijmegen". Het parcours is uitgezet door een heuvelachtig en bosrijk gebied en heeft een lengte van ongeveer 14 kilometer. Een prachtige en intensieve route waarbij rond de 450 hoogtemeters moet worden overwonnen per ronde die je 1,2 of 3 x loopt. Timo liep twee rondes en werd daarbij uiteindelijk zesde met een derde plek in de categorie 35+. Een eindtijd is bij een trail eigenlijk niet relevant maar geeft natuurlijk wel een indruk over de zwaarte van het parcours; Timo liep zijn 28 kilometer in een tijd van 2 uur en 26 minuten. Zijn commentaar luidde kort maar krachtig: "Had er al eens getraind, dus geen verrassing kortom heerlijke training richting Amsterdam".