Run Winschoten - Marten Bolt 50 km.
Lange afstandsloper Marten Bolt heeft zaterdag zijn grenzen opnieuw verlegd. Na diverse marathons succesvol te hebben gelopen, heeft Marten zaterdag 13 september bij de Run in Winschoten de 50-kilometer volbracht in een prima tijd van 4 uur en 18 minuten. Marten werd daarmee keurige tweede in zijn categorie, weliswaar ruim achter (overall winnaar) Ralf Preibisch. Echt moe werd Gerja niet van de halve in Stockholm Commentaar van Marten: "mission completed....wat een mooie wedstrijd....hard vertrokken doorkomst 20 km. 1.33. Tempo ging behoorlijk naar beneden laatste anderhalve ronde maar enorm tevreden met het feit dat ik geen enkele keer gewandeld heb". Inderdaad een prima debuut na veel blessureleed voor Marten die nu ook "lid is geworden" van Ultralopend Nederland.
 
Halve marathon Stockholm - Gerja Zielman behaalt een prima prestatie op haar eerste halve marathon.
De Zweedsche hoofdstad Stockholm was zaterdag 13 september het toneel van de halve marathon. Dit is een grote wedstrijd waaraan zo'n 18.000 deelnemer meedoen. In combinatie met een weekendje weg koos Gerja Zielman deze stad uit voor haar eerste lange wedstrijd. Met een eindtijd van 1.39.01 kun je met recht spreken van een keurige prestatie. Om een indruk te geven van haar beleving "Al pratend vlogen de kilometers voorbij. Klimmen, dalen en je loopt continu in de drukte maar kreeg vleugels bij 17 kilometer tegen de berg op en dacht zal en moet onder de 1 uur 40 lopen en dat is gelukt; erg mooi met een eindsprint op één van de vele bruggen. Ja ben tevreden!"
 
Michel Blaauwgeers in actie bij de Oranjeloop
Oranjeloop Nieuwleusen, 5x BB-podium
Hierbij nog de link naar de foto's  van de geslaagde Oranjeloop in Nieuwleusen van 5 september georganiseerd door AG '85. André Knol won de 5k in 17:00. Sjoerd van Westerop werd hier 5e in 19:05. Michel Blaauwgeers won de 5k bij de Masters 40 in 18:58 (PR). Theo Boekema werd derde bij de Masters 50 in 19:22.   Henk Smalbrugge die de Masters 40 wedstrijd won in 33:26. Peter Ligthart werd als oudste M40-deelnemer hier derde in 40:06.