Donderdag 27 augustus Wiekloop in De Wijk. Klinkende overwinningen Erik en Arjen Driessen.
De Wiekloop kent een parcours van 2,5 km. met start en finish op het gras bij de plaatselijke voetbalvereniging. Op de vijf kilometer waren Erik en Arjen Driessen duidelijk een maatje te groot voor de rest van het loperspeloton. Erik liep naar een sterke tijd van 15.25 en was daarmee overall winnaar op deze afstand. Het parcoursrecord miste hij daarmee overigens op slechts 4 seconden! Arjen liep een degelijke race en was met een tijd van 17.01 veel te sterk voor de overige deelnemers in zijn leeftijdsklasse. Zijn eigen commentaar "1e bij de olde rakkers 40, liep lekker, maar wel werk in uitvoering".
 
Vrijdag 28 augustus. Streetrace in Olderbroek. Podiumplaats Marten Bolt.
De Streetrace in Oldebroek bleek tot verrassing van Marten Bolt een soort obstakelrun te zijn met passages door/over vrachtauto's, zandbulten en door maisvelden. Marten liep de vier kilometer en werd daar derde in de categorie 50+.
 Marten Bolt tijdens de Streetrun
Zaterdag 29 augustus. Ketelhavenloop. Martijn Schakelaar en Dick van Os in de prijzen.
In de winderige polder was villapark Ketelhaven het decor van de gelijknamige loop. Op een bochtig parcours van 2 kilometer streden drie BB'ers mee op de tien kilometer.
Martijn Schakelaar liep solo naar een eerste plek bij de mannen 40+ (36.47) en werd daarmee tweede in het totale klassement achter de rappe Gari Hawery uit Lelystad. "Ontspannen en heel vlak gelopen met kilometertijden die allemaal tussen 3.34 en 3.40 lagen. Geen hulptroepen tijdens de wedstrijd dus eigenlijk een soort tempotraining" luidde zijn commentaar.
Dick van Os liet zien ondanks een lange periode zonder wedstrijden het lopen nog niet verleerd te zijn; in deze opbouwwedstrijd kwam hij - ondanks een stukje dribbelen door rugklachten - als derde over de streep bij de jongste generatie met een eindtijd van 38.28.
Marten Bolt viel net buiten de prijzen met een eindtijd van 42.35. "Tempohardheid trainen en het mentaal zware parcours (5 ronden) goed doorgekomen, na een 4 km van gisteren was het weer een mooie hardloopdag" aldus een tevreden Marten.