Kort na het zomerreces hebben een aantal BB-Lopers hun vorm getest bij de Singelloop in Hollandscheveld. Onder perfecte loopomstandigheden op een rustige en koele zaterdagavond bleek dat snelle tijden mogelijk waren op de ronde van 2,5 kilometer die afhankelijk van de afstand 2 of 4 x gelopen moest worden.
 
Arne Mulder liep een sterke race in HollandscheveldArne Mulder liep een sterke race in Hollandscheveld5 kilometer.
Arne Mulder liep een keurige tijd van 15.47 en was daarmee achter het Keniaans geweld en een snelle Belg, de eerste Nederlander. "Ging lekker, de meesten gingen als idioten van start. Ik heb elke kilometer een paar ingehaald en op het laatste rechte stuk kon ik er nog 2 uitsprinten. Onder de 16 min had mij tevreden gestemd en 15:50 had ik gehoopt als het erg goed zou gaan" aldus een tevreden Arne.
Wynand Fokkert scherpte zijn persoonlijk record aan naar 18.38 en maakt daarmee sterke progressie sinds zijn komst bij de BB-Lopers.
Lieve Tollet stond met een verdienstelijke tijd van 19.16 op het podium, zij werd derde dame achter Jessica Oosterloo en Anouk Lindenholz.
Wilmke Boersma liet zien dat de trainingen haar goed doen, met een tijd van 20.15 werd ze keurig zesde en lijkt een tijd onder de 20 minuten binnenkort mogelijk.
Anja Esveldt werd tweede bij de dames 40+, ook zij liep een tijd net boven de 20 minuten (20.21).
 
10 kilometer.
Erik Driessen werd verdienstelijk derde met een tijd van 32.28. Achter de ongenaakbare Keniaan Stephen Nkubitu (29.33) liet Erik zien de sterke regionale lopers de baas te zijn.
Arjen Driessen noteerde een tijd van 35.38 en werd daarmee net zoals zijn broer derde, maar dan bij de mannen 40+. Een puike prestatie gezien de fysieke ongemakken van de laatste weken. "Ondanks alle problemen er toch wat van gemaakt. Al met al tevreden, hopelijk nu in rustig vaarwater om verder door te kunnen bouwen naar betere tijden"
 
.