Lieve TolletEmmen, 12 augustus 2014.  De Gouden Pijl is een grote wielrenklassieker die jaarlijks in Emmen wordt gehouden. In het voorprogramma heeft men een 4 mijl hardloopwedstrijd ingebouwd waar Lieve naar een keurige vierde plaats liep in een tijd van 25.25.
 
 In een korte reactie geeft Lieve de volgende terugblik: "redelijk tevreden, ik mis nog wat power. Wel een mooie tijd om weer mee verder te bouwen".
 
 
 
 
 
1Martijn Schakelaar behaalt opnieuw podiumplaats3 augustus 2014. Martijn Schakelaar op podium bij Alkeloop.
Gisteren beleefde de Alkeloop in Alteveer alweer zijn 44e editie. De (bijna) tien kilometer is uitgezet over drie rondes van 3,3 kilometer over wisselende ondergrond met ook een pittig stukje crossen. Martijn komt steeds meer in de buurt van zijn oude niveau en werd met een tijd van 36.05 derde in de categorie 40+. "Tempohardheid moet nog aan gewerkt worden maar ontspannen gefinisht" aldus een tevreden Martijn.
Aardig is verder te vermelden dat de winst in deze wedstrijd overigens op zowel de 5,5 als ook de 10 kilometer ging naar één van Nederlands betere hardlopers, te weten Iwan Kamminga.