Terwijl zaterdag alle ogen gericht waren op de Halve Marathon in Zwolle liepen Erik en Arjen Driessen in Rijsbergen - dicht tegen de Belgische grens - mee in de zeer sterk bezette Bavoloop. Deze stratenloop met als hoofdnummer de wedstrijd over 10 kilometer is een sfeervolle wegwedstrijd met internationale allure en sinds de eerste editie in 1988 een begrip geworden in de atletiekwereld.
 
Arjen Driesen eindigde als eerste in de M45 categorieAchter het Keniaanse geweld leverenden Arjen en Erik prachtige prestaties namens de BBlopers. Arjen werd eerste bij de mannen 45+ en evenaarde zijn persoonlijk record wat een eindtijd opleverde van 34.07. (overall 19e). Tevens goed voor een club record bij M45, net paar weken lid en meteen het clubrecord overgenomen van trainer Berthold Berger met ruim een minuut. "Je moest 1 kleine en daarna 4 grote rondes lopen met telkens een stuk vals plat tegen de wind in. Wij beiden hadden hier wat goed te maken na de deceptie van vorig jaar" geeft Arjen tevreden aan.
Erik kwam kort achter Stefan van den Broek als tweede Nederlander binnen in de klasse 35+ met een keurige tijd van 31.30 (overall 8e).