Er deden afgelopen zondag maar liefst 250 Overijsselaars mee aan de 34e editie van de ABN AMRO Marathon in Rotterdam. Traditiegetrouw worden de snelste man en vrouw van Overijssel in de bloemetjes gezet in het provinciehuis te Zwolle. Twee jaar geleden ging de prijs ook al naar een BB-loper, toen ging Jeroen Bonhof als snelste uit Overijssel met de prijs naar huis..  
 
Vanmiddag om 17.00 uur waren Zehra Dede en haar mannelijk evenknie welkom op het Provinciehuis. Een feestelijke aangelegenheid al viel de afwezigheid van de mannelijke winnaar wel op. Hoewel we nog wat tijd probeerde te rekken voltrok gedeputeerde Bert Boerman toch de plichtplegingen in aanwezigheid van Carla, Saskia, Bulent en Anja.
 
Hij sprak zijn waardering uit over de prestatie en gaf aan zelf deelnemer te zijn op de 4EM in juni.  Gelukkig kon Bertold (helaas te laat) vanuit de file ook nog aansluiten.
Op de foto’s staat Zehra met haar cheque van € 500,00, plaquette en natuurlijk de bloemen. Om de woorden van Bert Boerman te citeren: “het is van allemaal een prestatie, maar er kan er maar 1 de snelste zijn.”
 
Wij zijn bijzonder trots op onze kanjer Zehra.
 
 
Zehra Dede ontving de bloemen en geldprijs van gedeputeerde Bert Boerman