Waar de rest van de vereniging zich voorbereidde op de ALV van diezelfde avond namen Arne Mulder, Joep Emmen en André Knol deel aan de 5 km baanloop van AV Pec.

Vantevoren was er samenwerking gezocht in de regionale atletiekwereld en ook Erik Leusink van HAC'63 had aangegeven graag mee te lopen en zo gingen Arne, Joep en Erik Leusink dan ook samenwerkend op weg naar een tijd van laag in de 15 minuten. Na een doorkomst van 3 km in +- 9:12 bleek Arne op dat moment de sterkste en vervolgde hij solo zijn weg. Met langzaam oplopende ronde tijden was het de vraag of het een club/persoonlijk record zou opleveren maar met een snelle slotronde dook Arne enkele seconden onder zijn oude toptijd en finishte als 1e in een tijd van 15:18.
Joep Emmen, Arne Mulder en Erik Leusink (HAC'63) op weg naar mooie tijden
 
Joep Emmen (maand geleden goed voor 15:45) had het vanaf 3 km moeilijk en moest het tempo laten zaken. Echter met een sterke slotronde wist hij Erik Leusink (15:39, ook een PR,hierbij Erik ook gefeliciteerd en bedankt voor de samenwerking) nog bijna te passeren maar finishte uiteindelijk met een snelle slotronde net achter Erik in een tijd van 15:42 (PR).
 
Iets daarachter finishte André Knol in een tijd van 16:45. Een goede tijd gezien de vorm van de laatste tijd en een mooie opmaat naar snellere tijden.