Na de marathon: Jan Baltink, Retse vd Berg en Rutger-Jan LusseveldParis, 6iéme avril, 2014. Eindelijk zijn de voorjaarsmarathons daar. Voor de BB-lopers staan Rome, Parijs, Rotterdam en Enschede op het programma. Vandaag Parijs met Rutger Lusseveld en Retse vd Berg aan de start. Rutger verbeterde zijn PR met maar liefst 31 minuten en zette een prachtige 3:05:32 op de klokken. Retse had een lastige finale, naar finishte niettemin in 3:25:43. Daar kun je mee thuis komen, leek de redactie, maar dat zijn ze vooralsnog niet van plan.
 
Rutger: "Wat een topdag vandaag! Na een paar maanden van veel trainen en ik weet niet hoeveel koolhydraten aan pasta's, bananenbrood en havermout, was vandaag de dag om al die energie eruit te knallen tijdens de marathon van Parijs met Retse van der Berg en Jan Baltink! 
Het zonnetje scheen en lachte me tegemoet! Zelfs in de verschrikkelijke 2e helft (vanaf de 30km) kon ik het tempo redelijk vasthouden... Onder de 3uur zat er niet in, maar met deze 3:05:32 ben ik dik, maar dan ook dik tevreden!  Volgende keer lopen we weer samen onder 3 uur!"