Het wordt een druk loopweekend voor de BB-Lopers, het blauwe tricot zal aanwezig zijn op diverse evenementen - een kort overzicht van de wedstrijden waarin al dan niet zal worden meegestreden om de voorste posities of persoonlijke records een mikpunt zijn.

Marathon Parijs.
De meest in het oog springende wedstrijd is die van Rutger Lusseveld en Retse van de Berg. Beide mannen hebben hun vuurdoop op de marathon en "gaan internationaal in Parijs" waar zij onderdeel zullen zijn van in totaal 50.000 deelnemers met zo'n 100 verschillende nationaliteiten.

Pre-marathonwedstrijden in Ommen en Nunspeet.
Concurrente wedstrijden zijn er dit weekend in Ommen en Nunspeet waar in beide dorpen onder andere een snelle 10 kilometer kan worden gelopen. Hier zullen meerdere BB-lopers van start gaan die volgende week de marathon van Rotterdam gaan lopen. Op deze manier worden de benen nog even op scherp gezet en vaak blijkt dat de marathonvoorbereiding ook nog wel eens een persoonlijk record verrassing in petto heeft.

City-run Hilversum.
De snelste BB'ers zijn zondag aktief in Hilversum waar een topveld van snelle Nederlandse atleten strijdt om de hoogste eer op de 10 kilometer. Onder andere Lieve Tollet, Arne Mulder, Erik Slomp, Falco Olivier en Leon van Leussen zullen hier van start gaan.

Ekiden Zwolle
De grootste estafette marathon van Nederland vind jaarlijks plaats in Zwolle; zo'n 200 teams waaronder 2 heren en 1 dames team van de BB-lopers zullen hun uiterste best doen om de goede prestaties van vorig jaar te evenaren.

Uiteraard komen we in de loop van dit weekend met de resultaten van de BB-lopers en zal er vooral ook aandacht zijn voor de ervaringen van Rutger en Retse in "vive la France".

Ook dit weekend verwachten we mooie prestaties aan het BB-hardloop-front