Erik SlompErik SlompZwolle, zondag 13 maart 2014. Afgelopen zondag vond de laatste recreatieloop plaats uit het wintercircuit van av PEC, namelijk de Geert Brettschneiderloop. Deze loop vernoemd daar de gelijknamige aktieve 98-jarige nog steeds als vrijwilliger  neemt de deelnemers mee in rondes van (bijna) 5 km. over schelpenpaden langs de AA-landen en over de Urksteeg.

Op de 15 kilometer liep Erik Slomp onbedreigd naar de overwinning, met vele minuten voorsprong op de nummer twee kwam hij binnen in een eindtijd van 54.50. "
Het nuttige met het aangename combineren; met lang in- en uitlopen was het doel 3:45-3:47/km te lopen, oftewel het gewenste marathon haastempo tot 30 kilometer bij de marathon van Enschede" aldus een ontspannen Erik. Verder liet Edwin Middelveld zien over veel inhoud te beschikken in aanloop naar zijn marathon van Enschede, hij liep een degelijke tijd van 1.04.24 en werd keurig 6e!

Bij de 10 kilometer deed Mark Hakbijl mee namens de BB-Lopers. Mark finishte als nummer twee met een tijd van 36.05 dit was wel ruim achter Wilfred Bruil uit Ede die in een tijd van 34.21 de finishlijn passeerde. "Niet geheel onaardig voor een trainingswedstrijd, maar volgende week zal het tempo flink omhoog moeten" dan doen een aantal snelle BB'ers waaronder Mark mee aan de CityRun in Hilversum.

Aan de 5k nam ook Roelof Rekker deel, hij finishte in 22:25.