Zaterdag 22 januari: 3e crossloop ACO van Elderen.
Bij de derde en afsluitende wintercompetitie crossloop van Aco van Elderen in Ommen liepen zaterdag 22 januari 3-BB lopers mee - allen op de 5,3 kilometer in het bos naast de atletiekbaan.

Sjoerd van Westerop, hier in actie bij de StadshagenrunSjoerd van Westerop, hier in actie bij de StadshagenrunTess Boekema boekte een overwinning bij de dames in een prima tijd van 20.55. Theo Boekema liep naar een tijd van 21.22 en werd daarmee derde bij de mannen 50+
Marten Bolt nog in de strijd om de algehele derde positie over de drie gezamenlijke wedstrijden kon merken dat hij nog niet geheel hersteld was van een vervelende griep en kwam vandaag binnen op de zesde positie in een tijd van 22.56.

Zondag 23 januari Westerveldloop.
Vandaag vond alweer de 5e van de 7 maandelijkse winterloopjes plaats georganiseerd door av PEC.

Sjoerd van de Westerop kwam als eerste over de streep op de 15 kilometer in een tijd van 59.17. Sjoerd was een minuut sneller dan zijn PR, al is de afstand altijd wat onzeker bij deze recreatielopen. Mark Hakbijl liep de 10 kilometer, alles in opbouw en dus als trainingswedstrijd, en werd tweede in een tijd van 36.25.

Zondag 23 januari Trail by The Sea in Renesse.
Een verslag van deze loop volgt morgen. Bekend is dat alle vier de BB-trailers genoten hebben van dit prachtige evenement en terug kunnen kijken op een geslaagde deelname!