Leon voorop op het fraaie parcoursLeon voorop op het fraaie parcoursIn het weekend race report hebben we het al vermeld, een prachtige overwinning van Leon op de 10 km. tijdens de Klokloop in Heerde.
 
De terugblik op deze wedstrijd start met een merkwaardige heenreis. "Vanuit Zwolle met de gewone fiets richting Heerde gegaan, maar in Wapenveld toch maar besloten liftend verder te gaan omdat er meer wind stond dan verwacht en ik niet al geheel vermoeid in Heerde wilde aankomen" vertelt Leon. "Gelukkig snel een automobilist bereid gevonden mij mee te nemen".
 
De eerste kilometers heeft Leon nu eens geen plankgas gegeven zo ging de eerste kilometer in 3.35. Vervolgens gestaag naar de kop gelopen en na de stevige klim op kilometer vier de koppositie overgenomen om hem vervolgens niet meer af te staan. "Mooi en pittig parcours, aanrader" dat is toch wel van toepassing op deze wedstrijd. "Blij met de eerste plek, tijd (35.12) minder relevant". Wat levert deze eerste plaats nu eigenlijk op?.....een pak vaatwastabletten......en natuurlijk niet te vergeten "de eeuwige roem". Volgende wedstrijd? Opnieuw een 10 kilometer, aanstaande zaterdag in Epe.
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.