Zwolle - Het winterseizoen is weer begonnen en dus staat er bijna elke 2e donderdag van de maand weer een baanloop op het programma bij onze collega's van av PEC. Gisteravond was de eerste en deze kende een ruimte opkomst, zo groot zelfs dat er de volgende keer wordt overwogen om in 2 series te starten. Onder de deelnemers ook enkele BB Lopers.
 
De winst ging uiteindelijk ging uiteindelijk naar Tim Bennen, zondag nog 5e in Zuidwolde, nu 1e en net iets sneller in 16:29. Daarachter een aantal mooie prestaties van de BB Lopers in voorbereiding op Stadshagen.
 
Te beginnen met de mooiste prestatie van de dag. Krista van Os wist naar een mooi pr van 22:44 te lopen. Iets daarvoor liep Maarten Vos in een mooie vlakke race, met aflopende ronde tijden in de 2e helft, naar een tijd van 19:59. Beste prestatie kwam vandaag op naam van Karina Willems, die 2e werd bij de dames, 23 sec achter Hellen de Vries, in een tijd van 19:20.
 
Voor de geinteresseerden, ook in de maanden november, december,maart en april staat er op de 2e donderdag een baanloop gepland.
 
Voor uitslagen + rondetijden, kijk hier
 
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.