De herfst doet zijn intrede maar lijkt juist een positieve uitwerking te hebben op de prestaties van Marten Bolt. Na een 3e prijs in Dalen op de 5 km 2 weken geleden, vandaag in Oosterhesselen (Drente) opnieuw een 5 km nu in 19.12 en een eerste plaats bij de mannen 50+. De progressie zet mooi door.
 
Marten Bolt met de bloemen"Sinds 2 weken loop ik weer met mijn Polar horloge, om mij vooral in de eerste kilometers aan de voorarf geplande tijden te kunnen houden. Zonder horloge ga ik meestal te snel van start. Mede hierdoor aardig vlak kunnen lopen .De resultaten lijken hierdoor beter te worden. Ik lig mooi op koers voor de Marathon van Zwolle..."aldus een tevreden Marten. "Doelstelling voor de Marathon wordt mijn 2e beste tijd aanvallen, wat betekent sneller proberen te lopen dan 3.10.59." Met de basissnelheid lijkt dus niets mis. De Klenckeloop heeft een mooi snel parcours, vlak en weinig bochten en het was natuurlijk super loopweer!
 
Goede tijd Joep Emmen in Wageningen
Vrijdag 20 september 2013:  Trackmeeting baanwedstrijd 5000 meter in Wageningen.
In de sterk bezette 3e trackmeeting op de baan van AV Pallas in Wageningen liep Joep Emmen naar een verdienstelijke tijd van 16.29 op de 5.000 meter.
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.