Een enthousiaste groep van de BB lopers is sinds afgelopen zaterdag neergestreken in het zonnige Portugal. De BB lopers verblijven een week in Vilamoura in voorbereiding op de Stationsloop en de halve marathon van Zwolle. In de omgeving van Vilamoura, Quarteira de golfparken Quinto do Lago, en Vale do Lobo worden de nodige trainingskilometers afgelegd.
 
Afgelopen weekend stond er na aankomst een pittige interval training op het programma. Zondagochtend een lange duurloop door de heuvels en het zware strand. Vanochtend stond er een testloop over tien kilometer op het programma op en en rondom Vale de Lobo.

Op een zeer glooiend parcours met enkel heuveltjes en afdalingen en de nodige keerpunten en niet te vergeten de warme temperaturen maakten het voor iedereen enorm zwaar. "Er was geen kilometer vlak, dit was niet normaal en was meer dan afzien onder deze omstandigheden en coach bedankt voor deze mooie maar zware tempoloop."  aldus Falco Olivier.
 
Op de foto van links naar rechts. Berthold Berger, Arne Mulder, Falco Oliver, Lieve Tollet, Tess Boekema, Karina Willems, Mark Hakbijl, Erik Slomp, Juda Vecht. Fotograaf is Gerben van Vilsteren.
Heerlijk bijkomen in de zon na de zware training
 
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.