Finishfoto van Falco tijdens de CPC in Den Haag maart 2013Finishfoto van Falco tijdens de CPC in Den Haag maart 2013Falco gaat lopen: NK Halve  Marathon - Venloop
Doel: een PR, dus 1:13
Ik hoop dat de weersomstandigheden niet te bar zijn. In ieder geval zal ik al blij zijn als we niet door de sneeuw hoeven, want dan wordt het wel erg koud.
Hoe wapen je je tegen de kou? Ik ga me goed insmeren met Sportbalsem, wel korte broek, en een thermo shirtje onder het wedstrijdsinglet. Weet nog niet of ik met korte of met lange mouwen ga lopen.
En wat is je plan met de verwachte harde oostenwind? Ik ga toch zoveel mogelijk proberen in een groep te lopen. Daarom hebben we ook deze loop uitgekozen, om een snelle tijd te proberen te lopen. Je verwacht dan dat er meer snellere lopers zijn zodat je kan samenwerken. Erik Slomp zal misschien nog wat sneller zijn, maar we gaan wel kijken of we wat kunnen afspreken. Voor mij is dit de eerste echte test na een blessure. En als de wind erg tegenzit dan kijken of we de mental coaching van Rianne gaat helpen. Ik voel me nu prima en heb er veel zin in!
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.