Sporten op hoog niveau is niet alleen een kwestie van fysiek in vorm zijn. Ook mentale fitheid beïnvloedt de prestaties. Om een voorbeeld te geven: persoonlijke problemen of gevoelens van spanning kunnen de concentratie verstoren en de focus onscherp maken.
 
Rianne van Strien - Coach2scoreRecht doen aan verschillen
Om die reden werd Rianne van Strien, sportpsycholoog en eigenaar van Coach2score, door BB lopers gevraagd voor de begeleiding van het selectieteam. Haar werkwijze is persoonlijk, direct en positief. Ze werkt vanuit de overtuiging dat als je in je kracht staat, je het beste kunt presteren. Ieder individu is verschillend en met begeleiding op maat kun je iedereen tot bloei laten komen. Recht doen aan verschillen en daardoor zo succesvol mogelijk zijn in de sport, dat is de doelstelling van Coach2score.
 
Mentale vaardigheden
Als hardloper word je je bewust van je kwaliteiten en de manier waarop jij het beste uit jezelf kunt halen. Mentale vaardigheden zijn daarbij van groot belang. Zorgen of zenuwen kunnen je blik vertroebelen. Tegenslag en teleurstellingen zorgen er misschien voor dat je zelfvertrouwen afneemt. Hoe kun je je gedachten en gevoelens sturen en beïnvloeden? Dit kan het verschil maken op belangrijke momenten waarop je goed moet presteren. Wie zijn brein net zo goed traint als zijn lijf, leert processen in het hoofd herkennen en controleren.
 
Coach2score sponsort BB lopers
Naast de begeleiding van het selectieteam, is Rianne van Strien ook sponsor geworden van de vereniging. Dit betekent dat alle leden van de vereniging gratis een workshop over de mentale kant van hardlopen kunnen volgen (25-2-2013) en daarnaast tegen een gereduceerd tarief individuele begeleiding kunnen afnemen bij Coach2core.
Ook geïnteresseerd in begeleiding door sportpsycholoog Rianne van Strien? Maak een afspraak voor een gratis intake en ontdek waar jij winst kunt boeken!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-48495999
@coachRian
 
{jcomments off}