Henk Smalbrugge hier op weg naar de finish bij de RusthoeveloopHenk Smalbrugge hier op weg naar de finish bij de RusthoeveloopVoor het weekend las je het eerste interview voor de wedstrijd, vandaag een interview na de race.
 
Wedstrijd: Rusthoeveloop, Putten, 20k
Eindtijd: 1:13:56
Ik had gedacht de enige BB-loper in Putten te zijn, maar was blij verrast net de aanwezigheid van Dick van Os. Samen hebben 4 kilometer ingelopen.
 
Het parcours bleek vier rondjes van 5 kilometer, waarvan zo'n anderhalve kilometer verhard fietspad en de rest besneeuwde en deels glibberig bevroren bospaden. Sommige stukken waren  een soort core-stabilty uitdagingen. De eerste 5k heb ik prettig mee kunnen lopen in een groepje dat precies het voor mij goeie tempo aanhield. Toen die finishten zelf doorgelopen en het tempo goed constant gehouden. Ik verloor wel snelheid op de bospaden, maar ik hield me in op het fietspad. Je hebt anders toch een beetje de neiging de tijd weer goed te maken zogezegd. Na drie rondjes was het parcours steeds glibberiger en ben blij dat ik het netjes uit heb kunnen lopen.
 
Na de wedstrijd heb ik 4 kilometer uitgelopen zodat ik toch weer aan 28 kilometer marathonvoorbereiding kwam. Zondag rust genomen, en vandaag ook weer 2 uur duurwerk gedaan. Als ik uit de nachtdienst kom morgenochtend nog even 10k loslopen en dan 's avonds lekker lange souplesse intervallen doen met het BB-selectieteam.
Foto's in ons foto-album.
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.