Bathmen, 30 december 2012. Tijdens de jaarlijkse Brink tot Brinkloop tussen Bathmen en Deventer liepen vandaag zes BB-lopers mee op de 10km.  Een aantal BB-lopers liep ondanks dat ze in de opbouwfase zitten nog een nieuw persoonlijk record op de valreep van het oude jaar.
 
Lieve, Rutger, Marten, Frankwin, Saskia en RetseMannenrace
De mannenrace werd gewonnen door Tonnie Stouten in 33'14 op slechts 12 tellen gevolgd door Bas Mekking die 33'26 noteerde.Van de BB lopers liepen er drie  een nieuw persoonlijk record!. Retse van de Berg scherpte zijn beste tijd aan met 12 tellen tot 39'08". De witte broodsweken gaven hem vleugels! Rutger Jan Lusscheveld liep een persoonlijk record en finishte 11 seconden na zijn trainingsmaatje Retse en scherpte zijn persoonlijk record aan met 30 tellen.
 
Frankwin Mussche die onlangs in Dronten nog 6 seconden boven de 40 minuten grens bleef steken, nam revanche en liep nu voor het eerst onder de magische grens van 40 minuten en finishte na 39'38". " Een geweldig gevoel om zo het jaar af te sluiten!"   Marten Bolt is ook op de weg terug en finishte net boven de 41 minuten en liet de chrono stilstaan bij 41'10.
 
Podiumplaats voor Lieve TolletDames
Bij de dames liep Lieve Tollet voor het eerst sinds lange tijd weer een lekkere race. Vooraf had ik met mijn coach afgesproken om een vlakke race te lopen en dat is gelukt. Het goede gevoel is weer helemaal terug. Lieve finishte als derde dame na 40'53" Saskia Berris, herstellende van een blessure liep naar een beheerste 46'37" op de tien kilometer.
 
Mooie foto's van Ward van den Berg in ons fotoalbum.
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.