Nunspeet. Arne liep lange tijd alleen op kop bij de ZandenplasloopDe Zandenplasloop was vandaag het decor voor een fraaie herfstwedstrijd georganiseerd door Loopgroep 2000. Een sterk bezette wedstrijd met regionale toppers.
 
Arne Mulder finishte als tweede na 33'10". "Vooraf was ik gebrand op een lage 32-er ik en ging te snel van start waardoor ik in de tweede helft van de race iets teveel inleverde en voorbij werd gelopen door Albert Meijer (winnaar) van Loopgroep 2000. Hans Lindeboom liep al weer 1,5 minuut sneller dan 3 weken geleden tijdens de stadshagenrun en was zeer content met 34'56". Bert de Boer finishte vlak achter Hans na 35'08"en Mark Hakbijl bleef vier seconden verwijderd van zijn PR en finishte na 35'18". "Dit was een mooie test voor de Zevenheuvelenloop volgende week".  Arendjan van de Hoek finishte na 38'30".
 
Tess Boekema
 
 
Dames
Bij de 10km dames liepen Lieve Tollet en Tess Boekema mee. Lieve Tollet finishte als vijfde bij de dames en had niet haar beste dag. Desondanks finishte ze na 40'24"
Nieuwkomer Tess Boekema (18) gaat steeds beter lopen en bleef 4 tellen van haar  PR verwijderd en finishte na 42'12" De vorige wedstrijden startte ik te snel,  nu heel behoudend. Hierdoor had ik nog veel over en liep ik de laatste 5km ruim een minuut sneller dan de eerste 5 km. Er had meer ingezeten maar dat bewaar ik voor de volgende wedstrijd."
Complete uitslagen op uitslagen.nl.
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.