Dick van OsDick van OsZondag, 14 oktober 2012. Vandaag werd onder prima loopomstandigheden de 4 Mijl van Groningen in het hoge noorden gelopen. Namens de BB-lopers hadden Mark Hakbijl en Dick van Os de reis ondernomen, deels met de bus, gezien het gesloten treinstation in Zwolle dit weekend.
 
PR voor Mark Hakbijl
Mark klokt op de 6,4 kilometer een tijd van 22:10. "Het plan was om net zo hard te lopen als vorige week tijdens mijn PR op de 5 km. De eerste 2 km gingen netjes in 3:25 min/km, maar daarna zakte het tempo toch in. Het is nog wel gelukt om het tempo in ieder geval sneller dan 3:30 min/km te houden, maar een tijd onder de 22 minuten zat er niet in. Op het eind nog flink versneld omdat er een paar vrouwen in de buurt liepen waar ik niet van wilde verliezen en uiteindelijk gefinisht in netto 22:13 min, een verbetering van mijn PR met zo'n 40 seconden."
 
Dick van Os loopt snelle tijd.
Dick van Os kwam binnen in een prima 24:57. "Doelstelling gehaald, maar als gevolg van een te snelle start had ik  te veel verval in het tweede stuk. Moet beter volgende week!" laat Dick na afloop weten.
 
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.