Het steunpunt Topsport Overijssel / Partner van het Olympisch netwerk Overijssel heeft Arne Mulder (22) toegevoegd aan de talenten die kunnen rekenen op extra begeleiding bij zijn persoonlijke ontwikkeling als hardloper. Topsport Overijssel volgt de ontwikkelingen van jong talent in alle takken van sport.
 
Arne MulderArne Mulder, die onlangs in april 2012 besloot om zich te richten op het lange afstand lopen, viel het afgelopen jaar op door zijn ontwikkelingen op de loopafstanden van 10 km tot de halve marathon en de wijze waarop hij met zijn sport bezig is. Arne verbeterde zich in een jaar op de 10 km met vier minuten tot 32'14" en 9 juni jongstleden debuteerde hij in de halve marathon van Zwolle met een tijd van 1'10'58".
 
"Topsport Overijssel geeft mij net dat extra steuntje in de rug. Het steunpunt biedt mij bijvoorbeeld extra mogelijkheden als sporter in mentale begeleiding, sportdiëtiek en sportgeneeskunde en ik kan een beroep op hen doen bij stagebegeleiding en het afronden van mijn studie aan het KALO ."
 
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.