Donderdagavond organiseerde AV de Sprinter de Wiekloop in de Wijk. Deze wedstrijd werd net als de dag ervoor ( Klepperstadloop Hardenberg) onder zomerse omstandigheden verlopen. Ditmaal stonden een viertal BB-lopers aan de start op de 5 kilometer.
 
Zehra DedeBij de dames liepen Margje Timmerman, Renate Bosman en Zehra Dede mee. Margje finishte na 21'28" , Renate werd derde bij de dames-35 na 22'17" en Zehra liep net als de week ervoor weer een persoonlijk record en scherpte haar beste tijd 7 seconden aan tot 22'35". Reante: " Ik had lekker gelopen. Maar niet voor mijn beste tijd. Daar was het me te warm voor. Moest ook behoorlijk "rennen" om op tijd bij de wedstrijd te zijn zo na een werkdag. Leuk, een 3e plek maakt alles goed!"

Janoah Bovenhuis liep bij de mannen senioren mee en had zin in een wedstrijdje en wilde zich na 3 weken vakantie in Canada testen.  "Het was warm en benauwd als gevolg van de regenbuien die een paar uur daar voor vielen. Na drie weken vakantie ben ik met 17'40" niet ontevreden. De komende weken weer lekker opbouwen en regelmatig een wedstrijdje in de regio lopen."
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.