Holten, zaterdag 28 januari liepen 4 BB-lopers mee tijdens de Holterbergcross. Deze wedstrijd is een onderdeel van het TIB cross circuit.  Onder een mooie winterzon en een graadje of vijf, liepen de lopers op het pittige parcours en een enorme kuitenbijter halverwege de grote ronde. De 10 km lopers liepen een aanloop ronde van 1.2 km  en nog 2 grote ronden van 4.4 km. 
Arne loopt een sterke raceArne loopt een sterke raceDe 10 km lange cross was voor aantal BB-lopers een laatste test voor de minimarathon in Apeldoorn. De mannenwedstrijd resulteerde in een spannende strijd tussen de plaatselijk favoriet Leon Sanderman, Jan Paalman en Arne Mulder. "Vlak voor het ingaan van de tweede grote ronde in het meest blubberige deel sloeg Leon een gaatje. Ik wilde geen risico nemen en heel blijven. Na zo'n 8 kilometer kreeg ik last van steken en moest ik ook Jan Paalman voor laten gaan. De laatste kilometer kon ik nog wel versnellen maar het gaatje met Jan Paalman bleef uiteindelijk beperkt tot een seconde" aldus Arne. Arne finishte na 34'12" op 25 tellen van de winnaar.  

Henri Visscher finishte na 36'36" en Erik Slomp finishte na 37'00" Mark Hakbijl, in voorbereiding op de Rotterdam marathon (debuut),  liep op het zware parcours een solide race en finishte na 37'16"  Volgende week zondag start een groep BB-lopers in de Midwintermarathon van Apeldoorn.

Havelte
Op de 15km liep Marcel de Ruiter mee. Marcel liep naar een mooie 1 uur 2 minuten 57 seconden en verbeterde hiermee zijn pr met twee minuten.

Peterskamploop Zwolle

Deze recreatieloop is een onderdeel van het Novon loopcicuit. Hier waren twee BB-lopers van de partij die allebei prima presteerden. Edwin Middelveld is op de weg terug en liep de 5k in 21:00. Diederik Verhoef liep de 10k in 38:31.

Foto's in het album.

Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.