Heerde, zaterdag werd onder ideale omstandigheden de Dalli Klokloop hardloopwedstrijd perfect georganiseerd door de atletiekvereniging de Gemzen. Onder de bijna 900 deelnemers ook enkele BB-lopers. Een week na hun prachtige eerste clubkampioenschap kozen een aantal lopers voor de kortste afstand.
Bij de vrouwen presteerde Myrna Vonkerman het om na drie wedstrijden op rij haar pr's op diverse afstanden wederom een PR aan te scherpen. Vandaag koos ze voor de 5km en finishte na 19'52" minuten wat eveneens goed was voor een 2e plaats en een verbetering van haar oude tijd met 1 minuut en 39 seconden! "Ik blijf mezelf steeds weer verbazen over het gemak waarmee ik mijn PR's blijf verbeteren en dat terwijl ik pas sinds juli bij de BB-lopers meetrain!",aldus een superblije Myrna.
Bij klokloop2011hansarnede mannen liepen Hans Lindeboom en Arne Mulder op de 5 kilometer naar een tweede en derde plaats en beide liepen een PR in 16'04 om 16'09". "Vooraf hadden we ons ten doel gesteld om onder de 16'00" te lopen en niet te hard te starten. Dat liep echter anders. We starten veel te snel en kwamen na de eerste kilometer door in 2'59". Die snelle start kwam ons duur te staan, de kilometers daarna liepen we 20 seconden langzamer. Gelukkig ging de laatste kilometer weer beter, maar we hebben onze kans op een mooie tijd in de eerste kilometer verspeeld.", aldus Arne en Hans. Peter Gils bleef vijf tellen verwijderd van zijn beste tijd op de 5km en finishte na 18'54", IJsbrand Reijneveld finishte na  22'43"
SjoerdOp de tien kilometer liepen Sjoerd van Westerop naar 39'18", Edwin Middelveld 42'52" en Roelof Rekker 43'29". De 15km resulteerde voor Stef Riemens in een fraai persoonlijk record. Stef finishte na 58'59".
 Nijverdal: Diepe Hel Holterbergloop
Tussen Nijverdal en Holten wordt traditioneel jaarlijks een wedstrijd over 5 of 10 Engelse Mijlen georganiseerd over de Sallandse Heuvelrug. Het parcours start het ene jaar in Holten en het andere jaar in Nijverdal en loopt over de Toeristenweg. Onder de deelnemers ook twee BB-lopers. Mark Hakbijl finishte op de 5EM na 29'13" en Daniel Gouw liep de 5 Engelse Mijl in 32'45". "De Holterberg is een enorme kuitenbijter en funest voor het tempo. De laatste kilometer kon ik gelukkig weer lekker op souplesse lopen en ben wel tevreden", aldus Daniel.

·Assen:  Wintertriathlon
De winter begint er aan te komen en in Assen was weer de Wintertriathlon van Assen. Met slechts een halve fiets en een halve schaatstraining in de benen wist Henry Visscher toch een mooie 9e plek te bemachtigen. Vorig jaar tijdens het NK wist Henry hier ook een overall 9e plek te halen. Vooral op het loop-gedeelte heeft Henry veel gewonnen ten opzichte van vorig jaar met een tijd in de 36 minuten ten opzichte van 40 minuten vorig jaar.

Foto's, door Jan Dekker, in ons fotoalbum.
 Voor alle uitslagen kijk op  www.uitslagen.nl.
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.