ArneZondag liepen 6 BB lopers mee in de 10km Singelloop door het centrum van Utrecht.
Op het supersnelle parcours waar vorig jaar het wereld record werd gelopen liepen enkele BB lopers weer persoonlijke records!
 Bij de dames liep Lieve Tollet naar een mooie 39'31" en was daarmee 18 tellen sneller dan haar vorige beste tijd. Overall finishte ze op een 17e plaats. Lieve vertelde na afloop "Het ging de eerste 5km precies volgens verwachting. Alles ging vanzelf. Vanaf de zesde tot en met de negende kilometer was het wel afzien maar in de slotkilometer kon ik de knop omzetten en nog versnellen." aldus een super tevreden Lieve. 
 LieveBij de mannen liep Arne Mulder een nieuw persoonlijke record en finishte in 34'12".  Een ruime verbetering van zijn beste tijd ten opzichte van vorige week. Toen liep Arne in Hattem 35'28". Na afloop vertelde een super tevreden Arne: "Alles klopte gisteren. De voorbereidingen waren goed gegaan en het gevoel gisteren was ook goed. Ik had gehoopt op een tijd onder de 35 minuten, maar dit had ik nog niet verwacht!"
Overige uitslagen:
Mannen:  Arno Boekema 39'11", Daniel Gouw 41'23, Peter Gils 41'40" 
Vrouwen: Margje Timmerman na 46'36". 
Roelof


Berlijn
BB loper Roelof Rekker liep gisteren mee in de marathon van Berlijn. Roelof scherpte ondanks een niet geheel vlekkeloze voorbereiding zijn beste tijd aan met vier minuten. Roelof finishte na 3 uur en 40 minuten.
Foto's (van Ward) in ons fotoalbum.
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.