Henry Visscher en Arne Mulder liepen gisteravond een tien kilometer wedstrijd in Diever en Zuidzande.
Henry Visscher finishte in Diever (tijdens de Brinkloop)op een derde plaats in 35'49" en verbeterde met 3 tellen zijn PR op de 10 kilometer."Ondanks dat mijn vorm er nog niet is ben ik wel tevreden hoe ik mijn race heb gelopen. De eerste ronde ben ik snel gestart en daarna mijn tempo gematigd om vervolgens in de laatste paar ronden weer te versnellen."
Arjo Spans is lange tijd uit de running geweest. Na een lange herstelperiode (rugblessure ) liep hij na lange tijd weer een wedstrijd. Arjo kwam sterker terug dan ooit en liep  voor het eerst onder de 40 minuten grens. Arjo finishte na 39'23". Een verbetering met 47 tellen van zijn beste tijd uit 2010.
Arne Mulder liep tijdens zijn vakantie in Zeeland in Zuidzande naar een mooie tijd 36'02" op de tien kilometer. De middenafstandsloper die zijn baanseizoen door een blessure in rook op zag gaan heeft er voor gekozen om te werken aan een nog bredere basis conditie voor volgend jaar. "Ik wilde constant rond de 3'36" per kilometer lopen en dat is goed gelukt . Door behouden te starten kon ik het tempo mooi constant houden en dit resulteerde ook nog in een tweede plaats." Met deze tijd bleef Arne twee seconden verwijderd van zijn PR op deze afstand.
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.