Podium FalcoPodium FalcoWierden, 23 juli 2011. De Wiezoloop kenmerkte zich ook dit jaar door een mooi deelnemersveld met snelle internationale en regionale lopers. Temidden van dit geweld kwamen vijf BB-lopers prima voor de dag. Op de 5k werd Erik Slomp 5e in een nieuw PR, 17:19, niet ver achter Falco Olivier, die met een derde plaats in een mooie 17:01 het seizoen weer oppakte.
Ons nieuwe lid Daniel Gouw liep meer dan een minuut van zijn PR af en finishte in 38:54 . Dat is binnenkomen.  #Rozewolk op zijn twitter-account. Jeroen was niet tevreden over zijn 35:30.
HansHans 
Hans Lindeboom werd elfde op de 10k in in 33:40. "Ik kwam in een mooie groep te lopen en het ging snel. Na 5km kwam ik door in een· persoonlijk record van 16.01. In de laatste ronde kreeg ik last van steken . Zo jammer want ik liep in een groep die uitkwam op· 32 hoog liep. 'k Voelde me ook goed en sterk. Uiteindelijk finishte ik in 33.40 Misschien toch te hard gestart, maar ik kan me ook niet indenken dat ik die mannen had moeten laten gaan. Een persoonlijke verbetering is een kwestie van tijd," aldus een tevreden Hans die weer goed herstelt· van zijn blessure.
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.