Meppel , 10 mei 2011. Echt een dinsdagavond om hard te lopen. Niet te veel wind, zacht zonnetje. In Meppel stonden bij de 30e editie van de Trimloop Vierdaagse, georganiseerd door· AV de Sprinter, twee BB-lopers aan de start. Op de 6k won Margje Timmerman prachtig in 26:36. "Het ging super, ik kwam na 2-3 kilometer alleen te lopen, maar kon mijn tempo goed vasthouden en ik ben erg blij hoe ik heb ik kunnen lopen", aldus een blije Margje.
Bij de heren werd Arend Jan van de Hoek ook heel mooi tweede in 37:13 waarmee hij zijn PR met ruim 13 seconden aanscherpte ondanks een stukje· zandpad in het parcours.

In Epe, bij de jaarlijkse RABO 10EM van Cialfo waren de BB-lopers met vier lopers vertegenwoordigd. Op de 5k stonden Arno Boekema en Ward van den Berg aan de start. Arno liet in zijn eerste wedstrijd na een blessureperiode zien dat hij nog steeds prima snelheid in de benen heeft en finishte als zesde in 18:52.  Ward liep 20:20.  "Ik had mijn race beter ingedeeld dan de vorige keer en had op het laatst voldoende over. Lekker gelopen", vertelde hij na afloop.
De 5EM bij de dames werd met overmacht gewonnen door Patricia Seinen in 37:23. Arjo Spans liep voor het eerst na zijn rugblessure weer mee in finishte als elfde in een mooie tijd,  33:52.
Volg ons weekend race report op twitter.com/bblopers.