Ommen , 9 april 2011. De Volvo Furness Car halve marathon van de vereniging ACO van Elderen staat bekend als een mooie en snelle loop. Vandaag waren het dames van de BB-lopers die met de bloemen en prijzen naar huis gingen. Lieve Tollet finishte in opnieuw een fraai· PR· 41:05 finish van Steffinish van Stefals eerste vrouw op de 10k, en stelde daarmee meteen het (haar eigen) parcoursrecord een minuut scherper.· Gefeliciteerd! Susan Warmer gaat ook steeds sneller liep ook een mooie tijd, 41:57. Eerste dame 35+.· Ook degelijk haaswerk van Kees.
Bij de mannen liep Bernard Nitrauw de 10k. Bernard was niet in goeden doen, liep 2 minuten langzamer dan vorige week en kwam uit op 39:18. Leroy Olthof bouwt gestaag aan zijn vorm en finishte in 40:37. Interview Lieve en Susan met Henk BorgmeijerInterview Lieve en Susan met Henk Borgmeijer
Op de 5k werd Arend Jan van de Hoek derde in zijn categorie in een fraaie 17:51 ! Borre de Gier was met  18:15 niet helemaal tevreden. Met te kort inlopen haalde Borre toch 5 seconden van zijn PR af.
De hoofdafstand was natuurlijk de halve marathon. Namens de BB-lopers stond Stef Riemens hier aan de start.· Stef liep een sterke race en kwam uit op· 1:24:15. De halve marathon kende wel een organisatorisch probleempje in die zin dat de lopers een in plaats van twee ronden op de baan liepen, maar het blijft een geweldige tijd natuurlijk .
Foto 's in ons fotoalbum en op facebook.
Volg ons weekend race report op twitter.com.