Ommen, JurjenJurjen19 februari 2011. De 4ecross van de Run2day crosscompetitie vond plaats onder frisse en winderige omstandigheden.  Vandaag stonden vijf BB-lopers aan de start.

Hans Lindeboom ging de strijd aan met  Andre Plette van Isala 96 uit Kampen. In een knap gelopen race won Hans na een goed geplaatste versnelling een paar honderd meters voor de finish. "Ik moest wel diep gaan maar hield mijn techniek goed", aldus een blije Hans. Eindtijd 33:00, een minuut sneller dan in januari.

In zijn kielzog kwamen Jeroen Bonhof  in 34:25, Falco Olivier in 34:40 en Arne Mulder 35:03 als respectievelijk vierde vijfde en zesde binnen op het mooie parcours.
Jeroen kwam voor zijn doen wat langzaam op gang nadat hij deze week veel kilometers had gemaakt  bij de marathonvoorbereiding. Falco liep grotendeels solo een zeer gedegen race en Arne (met een indrukwekkende eindsprint) kwam goed terug na een blessure periode  zonder wedstrijden.  Jurjen Folkersma (zie foto) kwam na een goed opgebouwde race in 42:40 over de finish.
Foto 's in ons foto-album, een kleine greep hieronder.
Volg ons weekend race report op twitter.com.


Foto 's hierFoto's hierFotojoomplu:339Hans