De Euroma Kruidenloop in Wapenveld is dan niet meer, maar de Leadax-Run, ook in Wapenveld, is daarentegen wel meer. Op de vooralsnog/hopelijk/zou-onderhand-eens-tijd-worden laatste herfstachtige voorjaarszaterdag van het jaar stond een aantal clubdapperen aan de start voor één of twee ronden van toch wel 5 km.

Op de 5 km viel Rob Goutbeek net buiten het podium, maar op de dubbele afstand wist Mark Hogeboom zege te vieren en kan zijn prijs gaan besteden aan zijn zo geliefde kledingmerk. Op diezelfde afstand eindigde Erwin Kreule bij de net iets oudere mannen keurig net iets onder de eerste positie.

En alsof dat nog niet genoeg was, ging Nardie Mulder er in de categorie jongedames tevens met het zilver vandoor.
 
5 km
Rob Goutbeek 17:13
 
10 km
Mark Hogeboom 38:07 (1e Msen)
Erwin Kreule 38:48 (2e M40)
Wynand Fokkert 39:38
Ronnie Krul 43:10
Nardie Mulder 45:24 (2e Vsen)
 
Stevensloop
Iets minder naast de deur gelegen had Nijmegen zondag voor de gelegenheid de jaarlijkse Stevensloop georganiseerd. Waarom dan niet gelijk meedoen, zal een viertal BB-lopers ongetwijfeld gedacht kunnen hebben.

In een sterk deelnemersveld wist Tess Boekema knap derde te worden achter welbekende loopsters Miranda Boonstra en Mariska Dute. Lieve Tollet was de snelste in haar leeftijdscategorie en werd daarin dan ook terecht eerste.
 
10 km
Remco Akse 34:41
Tess Boekema 36:50 (3e Vsen)
Maurits Bloem 37:59
Lieve Tollet 39:22 (1e V35)
 
Leadax-Run
 
Leadax-Run
 
Stevensloop
 
Stevensloop