Nacht van Groningen
Jan Pullen is zaterdagavond naar het Noorden afgereisd, niet om carnaval te gaan vieren, maar om in het donker de stad te verkennen. Nadat hij om 20.00 uur was vertrokken, kwam hij er al snel achter dat een snelle tijd op dit parcours er niet in zat. De vele keien, bochten en oneffenheden zorgden ervoor dat hij goed moest opletten waar hij liep. Hij deed 17 minuten en 7 seconden over deze 5 km.


Achtkastelenloop Vorden
Net na de middag klonk het startschot in de Achterhoek voor de 10 km, de halve marathon of de 30 km. Tijdens de wedstrijd door de bosrijke omgeving konden de atleten van een afstandje cultuur snuiven en genieten van de acht kastelen, waar zij langs of omheen liepen. Ferry van Laar koos vandaag voor de 10 km. Hij deed zijn best om een persoonlijk record te lopen, maar toen hij na 4 km op onverharde bospaden terecht kwam en de wind op ging spelen stelde hij zijn doel bij. Tevreden kwam hij binnen de 43 minuten aan bij de finish.
Martijn Schakelaar en Jeroen ten Klooster hadden hun pijlen gericht op het lange werk. Vooraf liepen zij al 10 km in, zodat ze op een totaal van 40 km kwamen. 
 
10km
Ferry van Laar: 42.36

30km
Martijn Schakelaar: 2:06:59 
Jeroen ten Klooster: 2:08:04
Jeroen & Martijn

Test Marathon
Vanmorgen om half 10 arriveerden een stel gemotiveerde marathonlopers bij het Engelse Werk, om vanaf daar te starten met een test marathon van 3 uur. Voor een ieder een uitdaging om te kijken hoe ze ervoor staan, een maand voor de ´echte marathon´. In subgroepen verdwenen zij over de rode brug het Zwolse bos in. Na elke 10 km moest er een stapje harder worden gelopen, om zo rond de 40 km uit te komen. Half 1 kwamen ze met een nieuwe ervaring en een nat pak terug bij de startplek. Nog even doortrainen en dan gaan zij voor een debuut, persoonlijk record of eigen ervaring maar liefst 42.2 km lopen.
Test Marathon

BB-ladiesweekend
De BB-ladies waren weer eens een weekendje weg.
Zaterdagavond kon er na een pittige training, zwembad en een sauna bezoek, heerlijk gegeten en geborreld worden.
Zondag stond er nog een gezamenlijke duurloop op het programma.
BB-ladies